Blog

συγκριση iphone

Σύγκριση iPhone: Τα Καλύτερα iPhone για Κάθε Προϋπολογισμό

Τα καλύτερα iPhones έχουν οριστεί για την ώρα, με το iPhone 14 της Apple να κυκλοφορεί αρκετά πίσω μας και η κυκλοφορία νέων μοντέλων αυτό το φθινόπωρο να απέχει ακόμα μήνες. Έτσι, αν επρόκειτο να σηκώσετε ένα iPhone, τώρα είναι η τέλεια στιγμή με τη σειρά της Apple που πιθανότατα θα έχει οριστεί για τους επόμενους έξι μήνες.

 

Αλλά ποιο iPhone πρέπει να πάρετε; Ο οδηγός μας για τα καλύτερα iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μοντέλο, καθώς ανατρέχουμε σε όλες τις δοκιμές που έχουμε κάνει στα τηλέφωνα της Apple για να προσδιορίσουμε ποιος θα πρέπει να επιλέξει ποια έκδοση των τηλεφώνων της Apple. Εάν σταθμίζετε μια απόφαση iPhone 14 έναντι iPhone 14 Pro , είναι θέμα να αποφασίσετε εάν οι πιο premium λειτουργίες των μοντέλων Pro δικαιολογούνται από την υψηλότερη τιμή τους.

Φυσικά, αν ψάχνετε για ευκαιρίες, γιατί να μην πάρετε ένα παλαιότερο iPhone; Η Apple έχει διατηρήσει τρία μοντέλα σε μειωμένες τιμές και μπορεί απλώς να ταιριάζουν στις ανάγκες σας χωρίς να σας απαιτούν να πληρώσετε μεγάλα χρήματα. Εάν είστε στο φράχτη, παρακολουθούμε επίσης όλες τις τελευταίες φήμες για το iPhone 15 . 

Είτε είστε λάτρης του iPhone εδώ και πολύ καιρό είτε απλώς κάνετε τη μετάβαση από το Android στο iPhone , μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα τηλέφωνο που θα χαρείτε να χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς κατατάσσουμε τα καλύτερα iPhone που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Τα καλύτερα iPhone που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή

Σύγκριση iPhone: Το καλύτερο iPhone που μπορείτε να αγοράσετε

1. iPhone 14 Pro Max

από 1.427,20 €

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος οθόνης: 6,7 ιντσών OLED (2796 x 1290, 120 Hz)
Επεξεργαστής: A16 Bionic
Κάμερες: 48MP (f/1.8) κύρια με 2x οπτικό zoom, 12MP (f/2.2) υπερευρυγώνιο, 12MP (f/2.8) τηλεφακό με 3x οπτικό ζουμ, LiDAR / 12MP εμπρός (f/1.9)
RAM/Αποθήκευση: 6GB/128GB, 256GB, 512GB, 1TB
 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

 • Υπέροχη κάμερα 48MP 
 • Πολύ έξυπνο Dynamic Island
 • Η καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην κατηγορία

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ

 • Ακόμα φόρτιση μόλις 20W
 • Λίγο πιο παχύ και βαρύ από το iPhone 13 Pro Max

Ποιος πρέπει να πάρει το iPhone 14 Pro Max: Όποιος θέλει το καλύτερο iPhone, ανεξαρτήτως τιμής

 

Κάθε premium χαρακτηριστικό που διαθέτει η Apple στα τηλέφωνά της εμφανίζεται με το iPhone 14 Pro Max και το τηλέφωνο έχει την τιμή που πρέπει να το εμφανίζει. Αν και αυτό είναι το πιο ακριβό iPhone, έχετε επίσης τον εξαιρετικά γρήγορο επεξεργαστή A16 Bionic, μια βελτιωμένη κάμερα 48MP και την εντυπωσιακή λειτουργία Dynamic Island που αντικαθιστά την εγκοπή. Επιπλέον, το Pro Max προσφέρει μια εκτεταμένη οθόνη 6,7 ιντσών με μεγάλη μπαταρία που ταιριάζει. Αυτή η μπαταρία κράτησε το iPhone 14 Pro Max σε λειτουργία για περισσότερες από 14 ώρες στη δοκιμή μας, τοποθετώντας το κοντά στην κορυφή της καλύτερης κατάταξης διάρκειας ζωής μπαταρίας τηλεφώνου .

Οι επιτυχίες του iPhone 14 Pro Max συνεχίζουν να έρχονται. Η νέα λειτουργία Action καταγράφει ομαλό βίντεο ακόμα και όταν εσείς και το θέμα σας βρίσκεστε εν κινήσει. Η πάντα ανοιχτή οθόνη φέρνει μια λειτουργία που ζητήθηκε από καιρό στο iPhone και το κάνει με κομψό τρόπο. Ακόμη και η μπροστινή κάμερα βλέπει βελτίωση με την προσθήκη αυτόματης εστίασης και μεγαλύτερο διάφραγμα για να μπαίνει περισσότερο φως.

Αγωνιζόμαστε να υποβάλουμε σοβαρά παράπονα σχετικά με το iPhone 14 Pro Max, το οποίο δεν είναι μόνο το καλύτερο τηλέφωνο που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή, αλλά το καλύτερο iPhone που κατασκευάστηκε ποτέ.

Σύγκριση iPhone: Το καλύτερο iPhone με μεγάλη οθόνη χαμηλού κόστους

2. iPhone 14 Plus

από 1.308,66 €

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος οθόνης:

6,7 ιντσών OLED (2778 x 1284)
CPU: A15 Bionic
Κάμερες: 12MP (f/1.5) κύρια, 12MP (f/2.4) ultrawide / 12MP εμπρός (f/1.9)
RAM/Αποθήκευση: 6GB/128GB, 256GB, 512GB
 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

 • Μεγάλη οθόνη σε καλή τιμή
 • Μεγάλη διάρκεια μπαταρία
 • Υπέροχες κάμερες με βίντεο σε λειτουργία δράσης

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ

 • Χωρίς τηλεφακ
 • Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης έχει κολλήσει στα 60 Hz

Ποιος πρέπει να αποκτήσει το iPhone 14 Plus: Θαυμαστές τηλεφώνων με μεγάλη οθόνη με χαμηλό προϋπολογισμό. 

Το iPhone 14 Plus είναι το καλύτερο iPhone για άτομα που προτιμούν μια μεγαλύτερη οθόνη αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν μεγάλα χρήματα για ένα από τα καλύτερα μεγάλα τηλέφωνα. Με 125 € λιγότερο από το iPhone 14 Pro Max, το iPhone 14 Plus σάς προσφέρει μια εκτεταμένη οθόνη OLED 6,7 ιντσών, είτε θέλετε να παρακολουθείτε ταινίες και εκπομπές εν κινήσει είτε απλά θέλετε ένα μεγαλύτερο σκόπευτρο για τις φωτογραφίες σας. Και οι φωτογραφίες φαίνονται εκπληκτικές από τις βελτιωμένες κάμερες του iPhone 14 Plus, χάρη σε έναν μεγαλύτερο κύριο αισθητήρα και τον Photonic Engine της Apple για καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Όσο κι αν μας αρέσει το κανονικό iPhone 14, θα θελήσετε να αποκτήσετε το Plus αν θέλετε περισσότερο χρόνο μεταξύ των φορτίσεων. Το iPhone 14 Plus διήρκεσε σχεδόν 12 ώρες στη δοκιμή μας στο web surfing. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μας αρέσουν στο iPhone 14 Plus – συμπεριλαμβανομένου του ρυθμού ανανέωσης 60 Hz και της έλλειψης τηλεφακού – αλλά συνολικά είναι μια εξαιρετική αξία. 

λιγότερο από το iPhone 14 Pro Max, το iPhone 14 Plus σάς προσφέρει μια εκτεταμένη οθόνη OLED 6,7 ιντσών, είτε θέλετε να παρακολουθείτε ταινίες και εκπομπές εν κινήσει είτε απλά θέλετε ένα μεγαλύτερο σκόπευτρο για τις φωτογραφίες σας. Και οι φωτογραφίες φαίνονται εκπληκτικές από τις βελτιωμένες κάμερες του iPhone 14 Plus, χάρη σε έναν μεγαλύτερο κύριο αισθητήρα και τον Photonic Engine της Apple για καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Όσο κι αν μας αρέσει το κανονικό iPhone 14, θα θελήσετε να αποκτήσετε το Plus αν θέλετε περισσότερο χρόνο μεταξύ των φορτίσεων. Το iPhone 14 Plus διήρκεσε σχεδόν 12 ώρες στη δοκιμή μας στο web surfing. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μας αρέσουν στο iPhone 14 Plus – συμπεριλαμβανομένου του ρυθμού ανανέωσης 60 Hz και της έλλειψης τηλεφακού – αλλά συνολικά είναι μια εξαιρετική αξία. 

3. iPhone 14

Το καλύτερο iPhone για τους περισσότερους ανθρώπους

από 966,81 €

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος οθόνης: 6,1 ιντσών OLED (2532 x 1170)
CPU: A15 Bionic
Κάμερες: 12MP (f/1.5) κύρια, 12MP (f/2.4) ultrawide / 12MP εμπρός (f/1.9)
RAM/Αποθηκευτικός χώρος: 6GB/128GB, 256GB, 512GB

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

 • Εξαιρετικές κάμερες
 • Ζωντανή οθόνη
 • Το βίντεο με λειτουργία δράσης εντυπωσιάζει

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ

 • Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης έχει κολλήσει στα 60 Hz
 • Χρησιμοποιεί chipset A15 Bionic που βρίσκεται στη σειρά iPhone 13

Ποιος πρέπει να πάρει το iPhone 14: Όποιος θέλει το φθηνότερο μοντέλο του τελευταίου τηλεφώνου της Apple

Το iPhone 14 δεν έχει τα πιο φανταχτερά χαρακτηριστικά που συναντάμε στα αδέρφια του Pro, αλλά εξακολουθεί να είναι μια σταθερή αναβάθμιση, ειδικά αν θέλετε να κάνετε τη μετακίνηση από ένα παλαιότερο iPhone – σκεφτόμαστε το iPhone 12 ή νεότερο. 

Η εγκοπή εξακολουθεί να υπάρχει στο iPhone 14 και όπως το iPhone 13, το iPhone 14 διαθέτει chipset A15 Bionic αντί για το νεότερο A16. Αλλά τουλάχιστον η έκδοση του iPhone 14 του A15 διαθέτει έναν επιπλέον πυρήνα GPU, δίνοντάς του μια ώθηση σε σχέση με το iPhone 13.

Ενώ η κύρια κάμερα 48MP στο iPhone 14 Pro τραβάει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής, οι βελτιώσεις της κάμερας του iPhone 14 είναι αξιοσημείωτες – τόσο πολύ που αυτό το μοντέλο κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων τηλεφώνων με κάμερα ακόμα και χωρίς αποκλειστικό τηλεφακό. Ένας μεγαλύτερος αισθητήρας με μεγαλύτερα pixel τροφοδοτεί την κύρια κάμερα, βελτιώνοντας την απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Το iPhone 14 επωφελείται επίσης από το νέο Photonic Engine της Apple, το οποίο προσφέρει φωτεινότερες εικόνες. 

Η λειτουργία δράσης για τη λήψη πιο ομαλού βίντεο είναι διαθέσιμη στους κατόχους iPhone 14 και αργότερα αυτό το φθινόπωρο, το νέο τηλέφωνο θα προσθέσει υποστήριξη για ανίχνευση σύγκρουσης και έκτακτη ανάγκη SOS μέσω δορυφόρου. Και αυτό έρχεται σε μια συσκευή που συνεχίζει να κοστίζει 966€, καθιστώντας την μια από τις πιο προσιτές ναυαρχίδες που κυκλοφορούν.

4. iPhone 13

Μια εξαιρετική αξία iPhone σε χαμηλότερη τιμή

από 840,81 €

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος οθόνης: 6,1 ιντσών OLED (2532 x 1170)
CPU: A15 Bionic
Κάμερες: 12MP πλάτος (ƒ/1.6), 12MP υπερευρυγώνιο (ƒ/2.4) / 12MP εμπρός (ƒ/2.2)
RAM/Αποθήκευση: Άγνωστο/64GB, 128GB, 256GB

 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

 • Πιο φωτεινή οθόνη
 • Υπέροχες κάμερε
 • Κορυφαία απόδοση στην κατηγορία

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ

 • Λείπει οθόνη 120 Hz
 • Πιο αργή φόρτιση από τους ανταγωνιστές

Ποιος πρέπει να πάρει το iPhone 13: Κυνηγοί ευκαιριών που δεν εντυπωσιάζονται με τις νέες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο τυπικό iPhone 14

Ακόμη και με το iPhone 14 διαθέσιμο, η έλλειψη σημαντικών αλλαγών στο τηλέφωνο της Apple 840 εύρω σημαίνει ότι το iPhone 13 παραμένει μια βιώσιμη επιλογή για πολλούς ανθρώπους , ειδικά τώρα που το παλαιότερο τηλέφωνο της Apple κοστίζει λιγότερο. Παραλείποντας πιο πρόσφατα iPhone, δεν θα έχετε ένα ελαφρώς βελτιωμένο chipset A15 Bionic στο iPhone 14 ή τις βελτιώσεις της κάμερας στα νέα μοντέλα. Αλλά το iPhone 13 είναι μια αξιόλογη αναβάθμιση από παλαιότερα τηλέφωνα και τώρα κοστίζει λιγότερο από πριν στα 840€. (Η σύγκριση του iPhone 14 με το iPhone 13 έχει περισσότερα σχετικά με τις διαφορές.)

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτό το μοντέλο είναι ο αποθηκευτικός του χώρος — η Apple περιλαμβάνει 128 GB με το βασικό μοντέλο μετά από χρόνια που αναγκάζει τους ανθρώπους να κάνουν αναβάθμιση από τα πενιχρά 64 GB αν ήθελαν μεγαλύτερη χωρητικότητα. Ο επεξεργαστής A15 παραμένει ένας σταθερός επεξεργαστής, αν και οι επερχόμενες συσκευές Android είναι πιθανό να τον ξεπεράσουν εάν τα σημεία αναφοράς Snapdragon 8 Gen 2 είναι κάποια ένδειξη.

Όπως με κάθε μοντέλο iPhone 13, η πραγματική ιστορία εδώ είναι οι κάμερες. Το iPhone 13 εξακολουθεί να διαθέτει δύο πίσω φακούς, αλλά έχουν μεγαλύτερους αισθητήρες από το iPhone 12, γεγονός που οδηγεί σε βελτιωμένη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό. Το iPhone 13 υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία Cinematic για τη μετατόπιση της εστίασης στα βίντεο.

5. iPhone 13 Mini

Το καλύτερο iPhone

από 700 €

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος οθόνης: LCD 4,7 ιντσών (1344 x 750)
CPU: A15 Bionic
Κάμερες: 12MP (f/1.8) πίσω; 7MP (f/2.2) μπροστά
RAM / Αποθηκευτικός χώρος4GB / 64GB, 128GB, 256GB
 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

 • Η πιο γρήγορη απόδοση για τα χρήματα
 • Πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας
 • Πιο ανθεκτικός σχεδιασμός

 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ

 • Χωρίς νυχτερινή λειτουργία για κάμερα
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη mmWave 5G

Ποιος πρέπει να πάρει το iPhone SE 2022: Όποιος θέλει το φθηνότερο iPhone

Το iPhone SE (2022) είναι η πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή στην τρέχουσα σειρά iPhone. Ξεκινώντας από 700 € για το μοντέλο των 64 GB, το πιο πρόσφατο SE είναι μια πραγματική μονάδα παραγωγής ισχύος που τρέχει γύρω από οτιδήποτε άλλο σε αυτή την τιμή. Δεν θα βρείτε κάτι που να έχει καλύτερη απόδοση μέχρι από 767 €, βοηθώντας το να κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων φθηνών τηλεφώνων (ακόμα κι αν ήταν σύντομο στη σύγκριση Google Pixel 6a έναντι iPhone SE 2022 ).

Με το ίδιο chipset A15 Bionic που υπάρχει στο iPhone 13 — αλλά χωρίς τον επιπλέον πυρήνα GPU που βρίσκεται στο A15 που τροφοδοτεί το iPhone 14 — το iPhone SE (2022) μπορεί να χειριστεί κάθε εργασία που έχετε θέσει μπροστά του, όλα σε ένα απίστευτα συμπαγές σώμα. Ωστόσο, η οθόνη LCD 4,7 ιντσών είναι λίγο απογοητευτική με χαμηλή ανάλυση για τα σημερινά πρότυπα (1344 x 750). Τα ογκώδη πλαίσια του κλασικού σχεδίου iPhone φαίνονται επίσης απίστευτα παλιό.

Ίσως η πιο κατάφωρη παράλειψη από τη νέα SE είναι η έλλειψη Night mode. Είναι ακόμα πιο λυπηρό γιατί το τηλέφωνο βγάζει υπέροχες φωτογραφίες στο φως της ημέρας. Επίσης, στερείται mmWave 5G, επομένως όσοι ελπίζουν να επωφεληθούν από το δίκτυο Ultra Wideband της Verizon θα μείνουν στο κρύο με το πιο πρόσφατο iPhone SE.

6. iPhone SE 2022

Μια καλή οικονομική επιλογή iPhone

από 548,74 €

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος οθόνης: OLED 5,4 ιντσών (2340 x 1080)
Επεξεργαστής: A15 Bionic
Κάμερες: 12MP πλάτος (ƒ/1.6), 12MP υπερευρυγώνιο (ƒ/2.4) / 12MP εμπρός (ƒ/2.2)
RAM/Αποθήκευση: Άγνωστο/64GB, 128GB, 256GB
 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

 • Βελτιωμένες κάμερες
 • Καλύτερη διάρκεια μπαταρίας
 • Το βασικό μοντέλο έχει αποθηκευτικό χώρο 128 GB

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ

 • Η γρήγορη φόρτιση περιορίζεται στα 20W

Ποιος πρέπει να πάρει το iPhone 13 mini: Οι λάτρεις των μικρών τηλεφώνων που δεν τους πειράζει το παλαιότερο υλικό

Το iPhone 13 mini είναι το πιο ισχυρό συμπαγές τηλέφωνο που κατασκεύασε ποτέ η Apple, χάρη σε αυτό το τσιπ A15 Bionic που τροφοδοτεί όλα τα μοντέλα iPhone 13. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε συγκρίσιμη απόδοση με το iPhone 13 σε ένα τηλέφωνο 5,4 ιντσών που κοστίζει λιγότερο από 600 €.

Τα συμπαγή τηλέφωνα δεν είναι για όλους και δεν θα βρείτε τις δυναμικά ανανεωτικές οθόνες που εμφανίζονται στα πρόσφατα τηλέφωνα iPhone Pro της Apple, αλλά το iPhone 13 mini έχει πολλά να το προτείνει. Έχει την ίδια ρύθμιση κάμερας με το iPhone 13, με μεγάλους αισθητήρες που αφήνουν περισσότερο φως από πριν. Η οθόνη είναι επίσης πιο φωτεινή από την οθόνη του iPhone 12 mini και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι βελτιωμένη, αν όχι τόσο ελαφρώς.

Δεν υπάρχει mini στη σειρά iPhone 14, οπότε αν θέλετε το καλύτερο μικρό τηλέφωνο , το iPhone 13 mini παραμένει αυτό που πρέπει να αγοράσετε. 

Κορυφαίες λειτουργίες iPhone σε ακόμη χαμηλότερη τιμή από πριν

από 690 €

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος οθόνης: 6,1 ιντσών OLED (2532 x 1170)
Επεξεργαστής: A14 Bionic
Κάμερες: 12MP πλάτος (ƒ/1.6), 16MP ultrawide (ƒ/2.4) πίσω/12MP εμπρός (ƒ/2.2)
RAM/Αποθηκευτικός χώρος: 4GB/64GB, 128GB, 256GB

 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

 • Τιμή κάτω των 700€
 • Εντυπωσιακές κάμερες
 • Ολοκληρωμένη κάλυψη 5G

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ

 • Μόνο 64 GB αποθηκευτικού χώρου στο βασικό μοντέλο
 • Χωρίς φορτιστή στο κουτί

Ποιος πρέπει να πάρει το iPhone 12: Άτομα με μόνο 700 € να ξοδέψουν που θέλουν μεγαλύτερη οθόνη από το iPhone 13 mini

Το iPhone 12 είναι το μοναδικό τηλέφωνο που απομένει από τη σειρά 2020 της Apple που είναι ακόμα διαθέσιμο από τον κατασκευαστή τηλεφώνων. Στα 700 €, κοστίζει το ίδιο με το iPhone 13 mini, αλλά έχετε μεγαλύτερη οθόνη 6,1 ιντσών.

Επιλέξτε το iPhone 12 και θα αποκτήσετε έναν επεξεργαστή A14 Bionic — ακόμα κορυφαία απόδοση — και ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα 5G. Έχετε μόνο δύο πίσω κάμερες στο iPhone 12, αλλά αποδίδουν καλύτερα από ποτέ, χάρη στις βελτιώσεις λογισμικού που έκανε η Apple. Ένας φακός 7 στοιχείων στην κύρια κάμερα σε συνδυασμό με ένα ευρύτερο διάφραγμα από πριν σημαίνει καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και πιο ευκρινείς εικόνες συνολικά από τα παλαιότερα τηλέφωνα της Apple.

Το πάνελ LCD που χρησιμοποιούσε η Apple στον προκάτοχο του iPhone 12 έχει φύγει, αντικαταστάθηκε από μια οθόνη OLED που προσφέρει την ίδια οθόνη 6,1 ιντσών όπως πριν. Εξακολουθείτε να περιορίζεστε σε αποθηκευτικό χώρο 64 GB στο βασικό μοντέλο και δεν περιλαμβάνεται φορτιστής με το τηλέφωνο, αλλά κατά τα άλλα, αυτό παραμένει μια καλή αγορά με προϋπολογισμό στη σειρά iPhone.

Πώς δοκιμάζουμε τα iPhone

Όπως με κάθε smartphone που δοκιμάζουμε στο Tom’s Guide, αξιολογούμε τα iPhone για μέρες σε πραγματικές περιπτώσεις χρήσης. Επίσης, συγκρίνουμε τα τηλέφωνα της Apple χρησιμοποιώντας μια γκάμα εφαρμογών μέτρησης απόδοσης που μας επιτρέπουν να συγκρίνουμε την απόδοση του iPhone με αυτό που μπορούν να κάνουν οι συσκευές Android. Εκτός από τα συνθετικά σημεία αναφοράς, πραγματοποιούμε επίσης δοκιμές πραγματικού κόσμου, συμπεριλαμβανομένης μιας δοκιμής διακωδικοποίησης βίντεο στο Adobe Premiere Rush που συγκρίνει την ταχύτητα επεξεργασίας του iPhone με άλλες συσκευές.

Στο εργαστήριό μας, χρησιμοποιούμε ένα φωτόμετρο για να εξακριβώσουμε δεδομένα ποιότητας της οθόνης, όπως η φωτεινότητα και η ακρίβεια των χρωμάτων, για να μας βοηθήσει να αξιολογήσουμε την οθόνη των καλύτερων iPhone. Η ιδιόκτητη δοκιμή μπαταρίας μας καθορίζει τη μακροζωία με φόρτιση μέσω ατελείωτης ροής ιστοσελίδων μέσω ενός δικτύου LTE. Στη συνέχεια επαναφορτίζουμε τα iPhone για να δούμε πόσο γρήγορα φορτίζονται σε διαστήματα 15 λεπτών.

Για να συγκρίνουμε κάμερες, βγάζουμε οποιοδήποτε iPhone εξετάζουμε και τραβάμε φωτογραφίες σε διάφορες ρυθμίσεις. Φέρνουμε επίσης ένα συγκρίσιμο smartphone για να δούμε πώς αυξάνεται η φωτογραφική απόδοση του iPhone.

Εξερευνούμε τις βελτιώσεις iOS της Apple, δοκιμάζουμε την απόδοση του παιχνιδιού και αξιολογούμε τα ηχεία του τηλεφώνου — και καθένας από αυτούς τους παράγοντες παίζει ρόλο στην τελική ετυμηγορία μας.

Older

Τα Καλύτερα Ακουστικά για Κινητό 2023

Newer

Ασυρματη Καμερα Εξωτερικου Χωρου με Καταγραφικο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Follow:
Cookies
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Accept