Blog

τα καλυτερα bluetooth ακουστικα

Τα Καλύτερα Ακουστικά για Κινητό 2023

KAKU 550 Ασύρματα Bluetooth ΟΕΜ

Ασπρο
Μαύρος

Ασύρματα Ακουστικά Xiaomi 3Τ Pro

Ασπρο
Μαύρος
Πράσινο

Nokia E3110 Ακουστικά Bluetooth

Ασπρο
Μαύρος
Ροζ

Ασύρματα Ακουστικά Lenovo LP1Pro

Ασπρο
Γαλάζιο
Μαύρος
Ροζ

Σήμερα, τα περισσότερα ακουστικά διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, που διευκολύνει τη φωνητική συνομιλία ή την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, ενώ τα καλύτερα έχουν συχνά πολλαπλά μικρόφωνα που σχηματίζουν δέσμη, επιτρέποντάς σας να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ακρόασης μουσικής και πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων εύκολα. Αλλά με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές που διατίθενται στην αγορά, πώς μπορούμε να προσδιορίσουμε το καλύτερο ζευγάρι ακουστικών ή ακουστικών για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων? Λοιπόν, τα δοκιμάζουμε δυναμικά στους πιο δυνατούς και πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας.

Η μείωση του θορύβου παρασκηνίου είναι μια δυνατότητα που υπάρχει στα καλύτερα ακουστικά (headphones) και ακουστικά (earbuds), επιτρέποντας την καθαρή επικοινωνία καθώς συνομιλείτε και τη δυνατότητα να ακούτε τους καλούντες σε δυνατούς χώρους. Γι’ αυτό τείνουμε να προτείνουμε ακουστικά με απομόνωση θορύβου για τηλεφωνικές κλήσεις. Έχουμε μερικά ανοιχτά ακουστικά στη λίστα για όσους προτιμούν αυτό το στυλ ακουστικών. 

Εκτός από το ποιοτικό μικρόφωνο, διαθέτει χαρακτηριστικά όπως sidetone, που σας επιτρέπει να ακούτε τη δική σας φωνή στα headphones και τα ακουστικά earbuds καθώς μιλάτε (για να μην φωνάζετε) και η σύνδεση Bluetooth πολλαπλών σημείων, που σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τα ακουστικά headphones ή τα ακουστικά earbuds σας με δύο συσκευές ταυτόχρονα, είναι επίσης αξιοσημείωτα. 

Έχουμε επίσης μια λίστα με τα  καλύτερα ακουστικά για εργασία από το σπίτι , αλλά αυτό είναι λίγο διαφορετικό. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει περισσότερα ακουστικά “εργασίας” ή “επαγγελματικά” που είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσετε τόσο με τηλέφωνο όσο και με υπολογιστή. Δείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα ακουστικά για τηλεφωνικές κλήσεις που μπορείτε να λάβετε αυτήν τη στιγμή, παρακάτω. Αυτή η λίστα δίνει προτεραιότητα στα ασύρματα ακουστικά Bluetooth καταναλωτών που λειτουργούν καλά για την πραγματοποίηση κλήσεων εν κινήσει, ώστε να μπορείτε να έχετε καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις όπου κι αν πάτε.

Apple AirPods Pro 2

Ακόμα καλύτερα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Apple

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως 6 ώρες
Ακύρωση θορύβου Ναι (ANC)
Πολυσημείο Οχι
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά
Αδιάβροχο Ναι IPX4

Τα νέα AirPods Pro (2ης γενιάς) τροφοδοτούνται από το νέο τσιπ H2 της Apple, το οποίο παρέχει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ ενώ είναι πιο ενεργειακά αποδοτικό, σύμφωνα με την Apple. Το νέο τσιπ, σε συνδυασμό με νέα προγράμματα οδήγησης χαμηλής παραμόρφωσης, επιτρέπει βελτιωμένο ήχο που προσφέρει καλύτερη ευκρίνεια και βάθος. Η ακύρωση θορύβου είναι επίσης βελτιωμένη — 

Η Apple λέει ότι τα νέα AirPods έχουν “διπλάσια” ακύρωση θορύβου από τα αρχικά AirPods Pro.

 

Apple AirPods Pro 2

Η απόδοση φωνητικών κλήσεων για το αρχικό AirPods Pro ήταν πολύ καλή και τώρα είναι ακόμα καλύτερη, καθώς η Apple έχει αναβαθμίσει τα μικρόφωνα και άλλαξε τη θέση τους στα earbuds. Επιπλέον, το AirPods Pro 2 προσθέτει μια επιπλέον ώρα διάρκειας ζωής της μπαταρίας, από πέντε έως έξι ώρες με ενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου. Επιπλέον, υπάρχει τώρα ένα ηχείο στη θήκη που εκπέμπει έναν ήχο που βοηθά στον εντοπισμό των buds σας μέσω του Find My εάν αποφασίσουν να κρυφτούν από εσάς. Τιμή από 244,53 €

Earfun Air S

Τα καλύτερα οικονομικά ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Earfun Air S
Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως 6 ώρες
Ακύρωση θορύβου Ναι (ANC)
Πολυσημείο Οχι
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά
Αδιάβροχο Ναι IPX5

Στο παρελθόν, προτείναμε τα AirPro SV και Air Pro 2 της Earfun ως εξαιρετικές επιλογές για ακουστικά ακύρωσης θορύβου (εξακολουθούν να έχουν καλές τιμές). Αλλά το νέο Earfun Air S για το 2022 μπορεί να είναι το καλύτερο της τριάδας, με σύζευξη Bluetooth πολλαπλών σημείων και το πιο πρόσφατο τσιπ Qualcomm QCC3046 με τον κωδικοποιητή ήχου aptX για Android και άλλες συσκευές που το υποστηρίζουν. 

Έχουν τους ίδιους οδηγούς μαλλί 10 mm με το AirPro SV και διαθέτουν εκπληκτικά εντυπωσιακό ήχο για τη μέτρια τιμή του. Λειτουργούν επίσης καλά ως ακουστικά για την πραγματοποίηση κλήσεων με αξιοπρεπή μείωση θορύβου περιβάλλοντος.

Τα buds έχουν βαθμολογία αντοχής στο νερό IPX5, που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχα και αντέχουν σε παρατεταμένο ψεκασμό νερού.

Λάβετε υπόψη ότι τα ακουστικά κοστίζουν μόλις 49 € όταν εφαρμόζετε τον αποκλειστικό κωδικό έκπτωσης CNET  EFAIRS07  στο ταμείο στο Amazon ή τον κωδικό  E4AH201  στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Earfun (στο Amazon πρέπει να κόψετε το κουπόνι του 10% και μετά να εφαρμόσετε  EFAIRS07  για να λάβετε επιπλέον έκπτωση 20%). Τιμή από 69,99 €

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Best Samsung wireless earbuds

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Το Galaxy Buds 2 Pro προσφέρει βελτιωμένη ακύρωση θορύβου μαζί με πολύ καλή απόδοση ήχου και φωνητικών κλήσεων, καθώς και υποστήριξη για ασύρματη ροή ήχου υψηλής ανάλυσης, εάν είστε κάτοχος συσκευής Galaxy με τη σωστή ρύθμιση. Τούτου λεχθέντος, η μεγαλύτερη αναβάθμισή τους μπορεί να είναι ο νέος σχεδιασμός και το μικρότερο μέγεθος, που τα καθιστούν καλύτερα για περισσότερα αυτιά. Εκτός από την κάπως υψηλή τους τιμή, το μόνο μειονέκτημά τους είναι ότι ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους λειτουργούν μόνο με συσκευές Samsung Galaxy. Είναι πλήρως αδιάβροχα με βαθμολογία IPX7. Τιμή από 147 €

Sony WH-1000XM5

Τα καλύτερα νέα ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Sony WH-1000XM5
Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως και 32 ώρες
Ακύρωση θορύβου Ναι (ANC)
Πολυσημείο Οχι
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά πάνω από το αυτί
Αδιάβροχο Δεν υπάρχει βαθμολογία IP

Όταν έχετε ένα προϊόν που αγαπούν πολλοί άνθρωποι, η αλλαγή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Αυτό συμβαίνει με τα WH-1000XM5 της Sony, την πέμπτη γενιά ακουστικών της σειράς 1000X, τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2016 ως MDR-1000X Wireless και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθώς βελτιώνονται με κάθε γενιά. Με τα χρόνια, η Sony έκανε κάποιες αλλαγές στη σχεδίαση, αλλά τίποτα τόσο εντυπωσιακό όσο αυτό που έκανε με το WH-1000XM5. 

Εκτός από την υψηλότερη τιμή των 400 € (50 € περισσότερα από το WH-1000XM4), οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές είναι καλές και η Sony έκανε κάποιες δραματικές βελτιώσεις με την απόδοση φωνητικών κλήσεων καθώς και με ακόμη καλύτερη ακύρωση θορύβου και πιο εκλεπτυσμένο ήχο. Τιμή από 347 €

Bose QuietComfort 45

Τα καλύτερα ακουστικά για το αυτί QuietComfort από τη Bose

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως και 25 ώρες
Πολυσημείο Ναί
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά πάνω από το αυτί
Αδιάβροχο Δεν υπάρχει βαθμολογία IP

Το QuietComfort 45 έχει σχεδόν την ίδια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, το QuietComfort QC35 II. Έχει τους ίδιους οδηγούς, σύμφωνα με την Bose, και τα κουμπιά βρίσκονται στην ίδια θέση. Ωστόσο, υπάρχουν μικρές αλλά αξιοσημείωτες αλλαγές. Πρώτα απ ‘όλα, αυτά ευτυχώς έχουν USB-C αντί για micro-USB. Δεύτερον, η διαμόρφωση του μικροφώνου είναι διαφορετική. Όχι μόνο έχουν μετατοπιστεί τα μικρόφωνα στα ακουστικά, αλλά υπάρχει τώρα ένα επιπλέον εξωτερικό μικρόφωνο για λήψη φωνής, πράγμα που σημαίνει ότι το QC45 έχει συνολικά έξι μικρόφωνα, τέσσερα από τα οποία σχηματίζουν δέσμη και χρησιμοποιούνται για τη φωνή. 

Bose QuietComfort 45​

Αντίθετα, το QC35 II έχει συνολικά τέσσερα, δύο από τα οποία χρησιμοποιούνται για φωνή. (Τα Bose Noise Cancelling Headphones 700 έχουν επίσης έξι μικρόφωνα συνολικά.)

Το αποτέλεσμα είναι ότι είναι εξαιρετικά για την πραγματοποίηση κλήσεων και προσφέρουν καλή ποιότητα μικροφώνου. Είναι πολύ κοντά στα Headphones 700 της Bose από αυτή την άποψη και διαθέτουν επίσης κορυφαία ακύρωση θορύβου, καθώς και σύζευξη Bluetooth πολλαπλών σημείων, ώστε να μπορείτε να τα συνδέσετε με έναν υπολογιστή και το smartphone σας ταυτόχρονα. Τιμή από 269 €

Google Pixel Buds Pro

Εξαιρετικά ασύρματα ακουστικά για χρήστες Android

Google Pixel Buds Pro​

Τα Pixel Buds Pro είναι τα πρώτα ακουστικά της Google που διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου. Αν και είναι ωραίο που έχουν επιτέλους ένα χαρακτηριστικό που είχαν πολλά ακουστικά με αληθινά ασύρματα ακουστικά για λίγο, αυτό που τελικά ξεχωρίζει το Pixel Buds Pro και τα κάνει να αξίζουν προσοχής — ιδιαίτερα για τους χρήστες Android — είναι ο ξεχωριστός σχεδιασμός και η νίκη τους κατάλληλος. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της απόδοσής τους τόσο στην ποιότητα του ήχου όσο και στο μέτωπο ακύρωσης θορύβου. Αν και δεν ήταν αρκετά ελίτ για φωνητικές κλήσεις, είχαν καλή απόδοση ως ακουστικά για την πραγματοποίηση κλήσεων. Λίγα χαρακτηριστικά έλειπαν κατά την εκκίνηση — χωρικός ήχος και ισοσταθμιστής πέντε ζωνών — αλλά ο ισοσταθμιστής έχει πλέον προστεθεί με μια ενημέρωση υλικολογισμικού. Τώρα περιμένουμε μόνο για χωρικό ήχο. Είναι IPX4 ανθεκτικά στο πιτσίλισμα. Τιμή από 172 €

Ακουστικά Bose QuietComfort 2

Η καλύτερη ακύρωση θορύβου με κορυφαίο ήχο

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως και 6 ώρες
Ακύρωση θορύβου Ναι (ANC)
Πολυσημείο Οχι
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά
Αδιάβροχο Ναι IPX4

Τα QuietComfort Earbuds 2 δεύτερης γενιάς της Bose δεν είναι μόνο περίπου 30% μικρότερα από τους προκατόχους τους, αλλά η θήκη τους είναι περίπου 40% μικρότερη και πραγματικά χωράει στην τσέπη. Διαθέτουν την καλύτερη ακύρωση θορύβου στην κατηγορία τους και βελτιωμένο ήχο, χάρη στο νέο σύστημα βαθμονόμησης ήχου CustomTune της Bose που προσαρμόζει τον ήχο για τα αυτιά σας. Η απόδοση φωνητικών κλήσεων είναι επίσης πολύ καλύτερη από αυτή των αυθεντικών ακουστικών QuietComfort με εξαιρετική μείωση θορύβου κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Bose QuietComfort 2

Η άλλη μεγάλη αλλαγή είναι στις άκρες των αυτιών. Η Bose έχει εγκαταλείψει τις μονοκόμματες μύτες φτερών StayEar για ένα σύστημα Fit Kit δύο τεμαχίων που διαθέτει ξεχωριστές άκρες αυτιών και “ζώνες σταθερότητας” σε τρεις επιλογές μεγέθους, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία για ασφαλή εφαρμογή και σφιχτή στεγανοποίηση. 

Τα μπουμπούκια αρχικά αποστέλλονται στο Τριπλό Μαύρο Χρώμα με το χρώμα Sandstone για να ακολουθήσει αργότερα μέσα στο έτος. Είναι IPX4 ανθεκτικά στο πιτσίλισμα. Τιμή από 289 €

Soundpeats T3

Τα καλύτερα ακουστικά κάτω των 40 € για τηλεφωνικές κλήσεις

Soundpeats T3

Τα μπουμπούκια Soundpeats T3 έχουν δύο πράγματα εκτός από τη μέτρια τιμή τους: Ακούγονται αξιοπρεπή και λειτουργούν καλά για την πραγματοποίηση κλήσεων με πολύ καλή μείωση θορύβου. Είναι επίσης άνετα στη χρήση και διαθέτουν τόσο ενεργή ακύρωση θορύβου όσο και λειτουργία διαφάνειας. Ωστόσο, η ακύρωση θορύβου είναι μόνο εντάξει, όχι εξαιρετική (το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία διαφάνειας). Αλλά δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα σε τόσο χαμηλή τιμή.

Εξοπλισμένα με Bluetooth 5.2, είναι ανθεκτικά στο πιτσίλισμα IPX4 και έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 5,5 ώρες με μία μόνο φόρτιση σε μέτρια επίπεδα έντασης. 

Έχουν σχετικά απαλό, ισορροπημένο ήχο και άφθονο μπάσο. Δεν πρόκειται να σας εντυπωσιάσουν με τη διαύγεια ή τον δυναμικό ήχο, αλλά είναι ευχάριστα στην ακρόαση, το οποίο είναι το μόνο που μπορείτε να ζητήσετε από ένα οικονομικό σετ ακουστικών. 

Οι καλούντες είπαν ότι η φωνή μου ακουγόταν πιο καθαρή όταν χρησιμοποιούσα το AirPods Pro, αλλά το Soundpeats μείωσε στην πραγματικότητα περισσότερο θόρυβο στο φόντο από το AirPods Pro. Κατάφερα να κάνω συζητήσεις στους θορυβώδεις δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς πρόβλημα. Τιμή από 36,20 €

Jabra Elite 45h

Τα καλύτερα οικονομικά ακουστικά over-the-ear

Jabra Elite 45h​
Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως και 50 ώρες
Ακύρωση θορύβου Οχι
Πολυσημείο Ναί
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά στο αυτί
Αδιάβροχο Δεν υπάρχει βαθμολογία IP

Κυκλοφόρησε στα μέσα του 2020, το Jabra Elite 45h χρεώθηκε ουσιαστικά ως το καλύτερο ακουστικό στο αυτί για τα χρήματα. Αν και δεν υπάρχει τίποτα τρομερά φανταχτερό σε αυτά τα ακουστικά Bluetooth, είναι μία από τις καλύτερες τιμές ακουστικών on-ear αυτή τη στιγμή, με καλή ποιότητα ήχου, στιβαρό σχεδιασμό και άνετη εφαρμογή (για ακουστικά στο αυτί, ούτως ή άλλως). Επιπλέον, αποδίδουν καλά ως ακουστικά για την πραγματοποίηση κλήσεων και περιλαμβάνει μια λειτουργία sidetone που σας επιτρέπει να ακούτε τη φωνή σας στα ακουστικά, ώστε να μην μιλάτε πολύ δυνατά.

 Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης καλή και διαθέτει σύζευξη Bluetooth πολλαπλών σημείων, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε τόσο στον υπολογιστή όσο και στο smartphone σας ταυτόχρονα και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο εάν έρθει μια κλήση στο τηλέφωνό σας (κυρίως λειτουργεί).

Διατίθεται σε πολλές επιλογές χρωμάτων, αναγράφεται για 100 €, αλλά μερικές φορές εκπτώνεται έως και 60 €.

Σημειώστε ότι το  Evolve2 65 €289 , το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο μπουμ, είναι ουσιαστικά η ανανεωμένη έκδοση γραφείου αυτών των ακουστικών.

AirPods 3rd Generation

Τα καλύτερα ανοιχτά ακουστικά της Apple

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως και 6 ώρες
Ακύρωση θορύβου Οχι
Πολυσημείο Οχι
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά
Αδιάβροχο Ναι IPX4

Ρίξτε μια ματιά στη νέα σχεδίαση των AirPods τρίτης γενιάς και το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα σκεφτείτε είναι: «Αυτά μοιάζουν με τα  AirPods Pro  χωρίς άκρα αυτιών». Δεν θα κάνατε λάθος. Αν και είναι πιο αδερφικά από τα πανομοιότυπα δίδυμα, τα AirPods 3ης γενιάς έχουν το σχήμα του AirPods Pro, με τα ίδια κοντύτερα στελέχη και τα ίδια χειριστήρια τσιμπήματος με αυτά του Pro. 

Apple AirPods 3rd generation

Εκτός από την αλλαγή σχεδιασμού, η οποία θα πρέπει να ταιριάζει στα περισσότερα αυτιά καλύτερα από τα AirPods 2ης γενιάς (αν και όχι πολύ μικρά αυτιά), η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στην ποιότητα του ήχου: Είναι πολύ βελτιωμένο. Επίσης, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλύτερη και τα AirPods 3 είναι επίσημα αδιάβροχα και υποστηρίζουν τη λειτουργία εικονικού surround χωρικού ήχου της Apple (μόνο για χρήστες της Apple).

Όπως τα AirPods Pro, τα AirPods είναι κορυφαία για την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων. Οι καλούντες είπαν ότι μπορούσαν να με ακούσουν καθαρά ακόμα και με πολύ θόρυβο στο φόντο στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, επειδή είναι ανοιχτά ακουστικά, αφήνουν τον ήχο να εισέλθει, επομένως μπορεί να μην μπορείτε να ακούσετε τους καλούντες όσο και να σας ακούν σε πιο θορυβώδη περιβάλλοντα. Τιμή από 173,20 €

Samsung Galaxy Buds 2

Τα καλύτερα οικονομικά ασύρματα ακουστικά από τη Samsung

Samsung Galaxy Buds 2​
Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως και 8 ώρες
Ακύρωση θορύβου Ναι (ANC)
Πολυσημείο Οχι
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά
Αδιάβροχο Ναι (IPX7 -- μπορεί να βυθιστεί για 30 λεπτά έως και 1 μέτρο)

Διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματικές επιλογές, το Samsung Galaxy Buds 2 προσεγγίζει περισσότερο τα νεότερα  Galaxy Buds Pro  και Galaxy Buds Live, τα οποία έχουν εντυπωσιακά γυαλιστερά καμπύλα σχέδια και την ίδια συμπαγή θήκη φόρτισης με αυτό το νέο μοντέλο. 

Στην πραγματικότητα, είναι η σχεδίαση και η εφαρμογή του Buds 2 — είναι 15% μικρότερα και 20% ελαφρύτερα από τα Buds Plus — που τα καθιστούν μια δυνητικά πιο συμπαθή εναλλακτική από το ελαφρώς καλύτερο ήχο Buds Pro. 

Όπως το Buds Pro, έτσι και το Buds 2 είναι εξοπλισμένο με ενεργή ακύρωση θορύβου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα τελευταία μοντέλα Galaxy Buds διαθέτουν πλέον κάποια μορφή ενεργού ακύρωσης θορύβου, αν και είναι ελαφρύ με το Buds Live, το οποίο έχει ανοιχτό σχεδιασμό χωρίς άκρες αυτιών. Ενώ τα Buds 2 μοιάζουν περισσότερο με συρρικνωμένες εκδόσεις του Buds Pro, τα βρήκα πιο παρόμοια με τα Buds Live καθώς δεν ξεκολλάνε από τα αυτιά σας και είναι αρκετά διακριτικά. Επειδή κάθονται πιο ομοιόμορφα με τα αυτιά σας — και έχουν αυτόν τον καμπύλο σχεδιασμό — παίρνουν επίσης λιγότερο θόρυβο ανέμου. 

Βρήκα το Buds 2 πολύ καλό για φωνητικές κλήσεις, με εξαιρετική μείωση θορύβου κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Αν και δεν έχουν σωλήνες που προεξέχουν όπως τα AirPods Pro, τα μικρόφωνα τους καταφέρνουν να πάρουν καλά τη φωνή σας. Είναι IPX2 ανθεκτικά στον ιδρώτα.  

Τιμή από 80 €

AirPods 2nd Generation

Τα καλύτερα AirPods παλαιότερης γενιάς

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως και 5 ώρες
Ακύρωση θορύβου Οχι
Πολυσημείο Οχι
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά
Αδιάβροχο Ναι IPX4 

Τα AirPods τρίτης γενιάς είναι μια ωραία αναβάθμιση σε σχέση με τη δεύτερη γενιά. Τούτου λεχθέντος, τα AirPods 2, που κυκλοφόρησαν το 2019, πωλούνται τώρα για περίπου 132,99 € και μερικές φορές λίγο λιγότερο. 

AirPods 2nd Generation​

Αν και δεν ακούγονται τόσο καλά όσο τα AirPods 3 και έχουν μακρύτερο στέλεχος, ταιριάζουν καλύτερα στα αυτιά ορισμένων ανθρώπων (όσοι έχουν μικρότερα αυτιά μπορεί να προτιμούν αυτά τα παλαιότερα AirPods λόγω του ελαφρώς μικρότερου σχεδιασμού τους). Όσον αφορά τις φωνητικές κλήσεις, παραμένουν στο ανώτερο επίπεδο για ακουστικά. 

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Το καλύτερο Sennheiser true-wireless

Sennheiser Momentum True Wireless 3​

Διαθέτοντας εξαιρετικό ήχο, βελτιωμένη απόδοση ακύρωσης θορύβου και φωνητική κλήση, καθώς και μικρότερο, πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που περιλαμβάνει πτερύγια σταθεροποίησης (έτσι ώστε τα ακουστικά να μένουν στα αυτιά σας πιο ασφαλή), το Sennheiser Momentum True Wireless 3 είναι από τα καλύτερα νέα αληθινά ασύρματα ακουστικά για το 2022. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά συνολικά, δίνοντας στο Sony WF-1000XM4 μια καλή απόδοση. Τιμή από 197 €

Bang & Olufsen Beoplay EX

Ασύρματα ακουστικά με άριστα ηχητικά μπουμπούκια με στελέχη

Bang & Olufsen Beoplay EX​

Τα ακουστικά Beoplay EX της Bang & Olufsen είναι τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά της εταιρείας μέχρι τώρα. Διαθέτουν άνετη, ασφαλή εφαρμογή (εκτός ίσως από αυτά με πολύ μικρότερα αυτιά), κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικό ήχο, καλή ακύρωση θορύβου και βελτιωμένη απόδοση φωνητικών κλήσεων σε σχέση με τα μπουμπούκια EQ της B&O, με τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό. μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος ενώ ακούτε τη φωνή σας. Αν και βρίσκονται εκτός του εύρους τιμών των περισσότερων ανθρώπων, είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα ακουστικά με στελέχη και προσφέρουν ανώτερο ήχο από τα AirPods Pro με καλύτερη ευκρίνεια, βαθύτερα ισχυρότερα μπάσα και πιο πλούσιο, πιο ακριβή ήχο. 

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 6 ώρες σε μέτρια επίπεδα έντασης με ενεργοποιημένη ακύρωση θορύβου και υπάρχουν επιπλέον 14 ώρες χυμού στη θήκη φόρτισης από βουρτσισμένο αλουμίνιο (υποστηρίζεται η ασύρματη φόρτιση). Τα μπουμπούκια έχουν βαθμολογία αντοχής στο νερό IP57, που τα καθιστά αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη. Διαθέτουν Bluetooth 5.2 και σύζευξη Bluetooth πολλαπλών σημείων, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε ταυτόχρονα σε δύο συσκευές, όπως υπολογιστή και smartphone. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο μπουμπούκι ανεξάρτητα και τα ακουστικά διαθέτουν αισθητήρες ανίχνευσης αυτιών, ώστε η μουσική σας να διακόπτεται όταν τα αφαιρείτε από τα αυτιά σας. 

Τα ακουστικά υποστηρίζουν το aptX Adaptive για συσκευές όπως τα smartphone Android που υποστηρίζουν ροή Bluetooth με τον κωδικοποιητή ήχου aptX HD (υποστηρίζεται επίσης το AAC). Διατίθενται στον χρυσό τόνο της εικόνας καθώς και σε χρώμα γραφίτη. 

Τιμή από 399 €

JBL Live Pro 2

Καλύτερη εναλλακτική λύση AirPods Pro (Ενημέρωση: χαμηλό απόθεμα)

JBL Live Pro 2​
Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αξιολόγηση έως και 5 ώρες
Ακύρωση θορύβου Ναί (Προσαρμοστικό)
Πολυσημείο Ναί
Τύπος ακουστικών Ασύρματα ακουστικά
Αδιάβροχο Ναι (IPX5 -- προστασία από ρεύματα νερού χαμηλής πίεσης)

Με τα χρόνια, η JBL κυκλοφόρησε μερικά αξιοπρεπή αληθινά ασύρματα ακουστικά, αλλά τίποτα που πραγματικά με ενθουσίασε.  Αυτό τελικά άλλαξε με την άφιξη των νέων earbuds Live Pro 2  και  Live Free 2 της μάρκας Samsung.

Και τα δύο σετ earbuds — το Live Pro 2 έχει στελέχη ενώ το Live Free 2 έχει σχεδιασμό σε σχήμα χαπιού — προσφέρουν άνετη εφαρμογή μαζί με ισχυρή ακύρωση θορύβου, πολύ καλή ποιότητα ήχου και απόδοση φωνητικής κλήσης, καθώς και ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της σύζευξης Bluetooth πολλαπλών σημείων, της πιστοποίησης IPX5 για προστασία από τα πιτσιλίσματα και της ασύρματης φόρτισης.

Τα Live Pro 2 και Live Free 2 είναι εξοπλισμένα με τους ίδιους οδηγούς 11 mm, έξι μικρόφωνα, οβάλ σωλήνες και οβάλ μύτες πυριτίου. Εκτός από το σχεδιασμό, η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο earbuds είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. το χωρίς στέλεχος Live Free 2 βαθμολογείται για έως και επτά ώρες, ενώ το Live Pro 2 βαθμολογείται για 10 ώρες. Το Live Pro 2 διατίθεται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές. Τιμή από 138 €

Older

Ασυρματη Καμερα Εξωτερικου Χωρου με Καταγραφικο

Newer

Σύγκριση iPhone: Τα Καλύτερα iPhone για Κάθε Προϋπολογισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Follow:
Cookies
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Accept